Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926210

Amistoso 730926210 Información oficial sobre el partido 730926210 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Inter Valentia Alineación oficial del equipo 'Inter Valentia' en el partido 1 - 2 F.C.Valls 4 barres Alineación oficial del equipo 'F.C.Valls 4 barres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Valentia Alineación oficial del equipo 'Inter Valentia' en el partido 1 - 1 F.C.Valls 4 barres Alineación oficial del equipo 'F.C.Valls 4 barres' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Valentia

Goles Goles

  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Valentia va ser Luis Soler.

F.C.Valls 4 barres

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 70 minuts Belmiro Valiente va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mauro Juez el va rematar Jaime del Cerro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Stefan Obernitz va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Pereda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Iván Terán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Magsa Chinbatbold sol davant la porteria al minut 57, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): F.C.Valls va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Belmiro Valiente va quedar-se sol davant el porter Leon Treister, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Belmiro Valiente de F.C.Valls, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Pereda de F.C.Valls es va guanyar la targeta groga merescudament.