Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926177

Amistoso (Int., RC) 730926177 Información oficial sobre el partido 730926177 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Neymar & Friends Alineación oficial del equipo 'Neymar & Friends' en el partido 7 - 1 SFC Arbon Alineación oficial del equipo 'SFC Arbon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neymar & Friends Alineación oficial del equipo 'Neymar & Friends' en el partido 2 - 0 SFC Arbon Alineación oficial del equipo 'SFC Arbon' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neymar & Friends

Goles Goles

  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): Era obvi que el NaF volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 14 van aconseguir marcar quan en Justus Nöllner va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.
  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 17, Jonne Strandman va pentinar un córner cap al segon pal que Justus Nöllner va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de NaF. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jonne Strandman xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): NaF va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mauricio Quevedo va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 79 una excel·lent centrada de Justus Nöllner va arribar a Raúl Huerco, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, NaF va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Huerco, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 187 Minuto 85 (Gol tiro lejano): En Raúl Huerco conduïa pel cercle central i, veient a en Jonne Strandman desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de NaF tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Jesús Gilabert ho va intentar al minut 8 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ştefan Cârstinoiu ja els havia advertit que el porter contrari, en Danijel Roellinger, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): El NaF se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 74, en Jesús Gilabert va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 230 Minuto 91 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 91 podia haver acabat en gol, però Danijel Roellinger va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isart Prió de NaF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SFC Arbon

Goles Goles

  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Arbon va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Klaus Bratschi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Arbon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 27, però Florimond Renoult va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Arbon van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 92, però el xut de Sacha El-Abdellaoui des de l'esquerra va sortir desviat.