Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926154

Amistoso (RC) 730926154 Información oficial sobre el partido 730926154 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 3 - 2 Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nastic_Pucela Alineación oficial del equipo 'Nastic_Pucela' en el partido 3 - 0 Maccabi di levantar FC Alineación oficial del equipo 'Maccabi di levantar FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nastic_Pucela

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Jordi Rúbies va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Nastic_Pucela aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Kamou Dupas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Corria el minut 79 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ricardo Molina, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Otis Burke va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Laksman Dallakoti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nastic_Pucela que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José García de Caceres de Nastic_Pucela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Maccabi di levantar FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Yonathan Erkens va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a levantar.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan Pedro Weyler, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.