Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926124

Amistoso (Int., RC) 730926124 Información oficial sobre el partido 730926124 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido 1 - 3 Vis Spei Alineación oficial del equipo 'Vis Spei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido 0 - 1 Vis Spei Alineación oficial del equipo 'Vis Spei' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Montañés

Goles Goles

  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Anselm Ortensi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Atlético i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Alfredo Coll va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Atlético van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Riccardo Huguet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavián Garagarberáiz de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vis Spei

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de Spei 和広 (Kazuhiro) 相澤 (Aizawa) va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Spei va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Reymundo Caballero, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Spei augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Timothy Mtonga es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Pablo Pardo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Rubén Pérez va deixar a Adrián Eulate assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.