Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926103

Amistoso (Int., RC) 730926103 Información oficial sobre el partido 730926103 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 3 - 2 SC Oldenburg Alineación oficial del equipo 'SC Oldenburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido 5 - 0 SC Oldenburg Alineación oficial del equipo 'SC Oldenburg' en el partido
Tiene mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 del partit, el jugador Alfonso Bugallo de Oneitorrr va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Buna Ziyech, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Oneitorrr pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alfonso Bugallo va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Oneitorrr tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Emiliano Núñez Vázquez ho va intentar al minut 3 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Oneitorrr va deixar en bona posició a en Colin Zemanek per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Buna Ziyech ja els havia advertit que el porter contrari, en Jimmy Hardware, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Leonardo Guardado gairebé va marcar per a Oneitorrr des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Cătălin Ţupu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Oneitorrr ho intentava per la dreta per mitjà de Asier Arburola, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

SC Oldenburg

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de SCO va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Eusebio Paccamiccio, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): El porter de SCO va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marko Kananen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eusebio Paccamiccio de SCO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.