Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926069

Amistoso (Int., RC) 730926069 Información oficial sobre el partido 730926069 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido 4 - 1 POLICE Alineación oficial del equipo 'POLICE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Comando Oregar Alineación oficial del equipo 'Comando Oregar' en el partido 7 - 0 POLICE Alineación oficial del equipo 'POLICE' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comando Oregar

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro Iglesias sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 2 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Othmane Quarmoun de Comando, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Comando va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oinatz Egozkozabal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Comando va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luís Philipe Seixas Dias des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Sabry Soudani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 50 podia haver acabat en gol, però George Luhanga va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Al minut 71, Luís Philipe Seixas Dias gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Othmane Quarmoun. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

POLICE

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 7. L'anotador per POLICE va ser Efford Ngozi, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Michael Chilumba de POLICE va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rabson Mwalwanda que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): POLICE va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 78, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Andrew Banda.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): POLICE va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Andrew Banda va anar a parar a les mans del porter.