Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730926063

Amistoso (Int., RC) 730926063 Información oficial sobre el partido 730926063 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 4 - 6 AcBarcaUnited Alineación oficial del equipo 'AcBarcaUnited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 2 - 0 AcBarcaUnited Alineación oficial del equipo 'AcBarcaUnited' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pulpos

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Jandro González Blanco va donar a pulpos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 114 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Jandro González Blanco no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Juan Girón Pérez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pulpos.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Bernardo Sopó va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de pulpos, Eudon Altzate, col·locà la pilota just a les mans d'en Remus Alexandru. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de pulpos Jed Frankot no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Remus Alexandru es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Tristán Daporta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de pulpos Juan Girón Pérez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Remus Alexandru. El marcador continuava 4 - 5.

AcBarcaUnited

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Minel Tocitu de AcBarcaUnited va fer un bon esprint per escapar-se de Àngel Tarragó i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Minel Tocitu va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Bogdan Dumitrăchescu, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Andrei-Ion Enculescu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Víctor Sáez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de AcBarcaUnited va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mircea Michiş, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Bogdan Dumitrăchescu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a AcBarcaUnited.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Răzvan Mărunţelu de AcBarcaUnited, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Sáez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de AcBarcaUnited, Vlad Ivan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Minel Tocitu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.