Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730925923

Amistoso (Int., RC) 730925923 Información oficial sobre el partido 730925923 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

SV BYK Alineación oficial del equipo 'SV BYK' en el partido 3 - 0 GuaposBuenosRicos Alineación oficial del equipo 'GuaposBuenosRicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV BYK Alineación oficial del equipo 'SV BYK' en el partido 2 - 1 GuaposBuenosRicos Alineación oficial del equipo 'GuaposBuenosRicos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV BYK

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): SVB prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Cristian Lang va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de SVB al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Sebastian Wieselburger. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Robert Chen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a SVB.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Sebastian Wieselburger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Erich Böhmdorfer de SVB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

GuaposBuenosRicos

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El GuaposBuenosRicos creava perill des de la dreta al minut 20, però en Jalal Rasti, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Víctor Ciurana desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): GuaposBuenosRicos van seguir progressant per la banda dreta. Cosme Bellalta va tenir la seva oportunitat al minut 85, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Joaquín Roselló quasi redueix la diferència al marcador al minut 91, però una gran estirada d'en Jalal Rasti va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Núñez de Prado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Luis Aparacio de GuaposBuenosRicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.