Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730924344

Amistoso (Int.) 730924344 Información oficial sobre el partido 730924344 en Hattrick

09.04.2024 18:30:00

SV Ostfriesensturm Alineación oficial del equipo 'SV Ostfriesensturm' en el partido 1 - 2 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Ostfriesensturm Alineación oficial del equipo 'SV Ostfriesensturm' en el partido 1 - 1 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,9 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Ostfriesensturm

Goles Goles

  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): Ostfriesensturm aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Ronald Dreizker al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cedric Michael Berbisdorf estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raimund Theierl, als 29 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Danny Laichingen de Ostfriesensturm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Ceitil

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Sporting va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Eddie Granegger aconseguint el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Eddie Granegger va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Eduardo Etxegarai va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Clemens Wenzel Kölsch va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Etxegarai de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.