Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730924302

Amistoso (Int.) 730924302 Información oficial sobre el partido 730924302 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

BARKOS F. C. Alineación oficial del equipo 'BARKOS F. C.' en el partido 5 - 0 shioshiola Alineación oficial del equipo 'shioshiola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BARKOS F. C. Alineación oficial del equipo 'BARKOS F. C.' en el partido 5 - 0 shioshiola Alineación oficial del equipo 'shioshiola' en el partido
Tiene un resultado normal 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARKOS F. C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del BARKOS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Miguel Fonallar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): BARKOS va obtenir un penal al minut 39, que va llançar a la perfecció Joshua Im. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BARKOS a 3 - 0. Gerard Gurley va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Antton Eiheraberri la va convertir en gol amb un remat de cap en Jarosław Kiser tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 52 el marcador es va actualitzar: 4 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Gerard Gurley va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 44 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Joshua Im estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Jarosław Kiser gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giorgi Chaladze va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Coalla de BARKOS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Coalla per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giorgi Chaladze va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Temo Babaladze haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a BARKOS al minut 71.

shioshiola

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Temo Babaladze de shioshiola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lars Langer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.