Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730924091

Amistoso (Int.) 730924091 Información oficial sobre el partido 730924091 en Hattrick

09.04.2024 18:30:00

Toni Rangers Alineación oficial del equipo 'Toni Rangers' en el partido 0 - 4 Vonios rykliai Alineación oficial del equipo 'Vonios rykliai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toni Rangers Alineación oficial del equipo 'Toni Rangers' en el partido 1 - 1 Vonios rykliai Alineación oficial del equipo 'Vonios rykliai' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,0 % 16,6 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toni Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Jan Leganer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frank Ziegenhals de Rangers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matthias Allgäuer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Frank Ziegenhals va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Vonios rykliai

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hans-Christian Eistert quedar desmarcat i marcar per a rykliai al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 5 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Hans-Christian Eistert de rykliai va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 5.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a rykliai augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adas Zapašnikas es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, rykliai va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Adas Zapašnikas.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Adas Zapašnikas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tom Boswell va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Gedmantas Papkovas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jan Leganer va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Tom Boswell va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adas Zapašnikas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Radys Pukianecas al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Epi van Binsbergen de rykliai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.