Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923503

Amistoso (Int.) 730923503 Información oficial sobre el partido 730923503 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

CSKA Zalo Alineación oficial del equipo 'CSKA Zalo' en el partido 3 - 1 RedStorm III Alineación oficial del equipo 'RedStorm III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA Zalo Alineación oficial del equipo 'CSKA Zalo' en el partido 0 - 2 RedStorm III Alineación oficial del equipo 'RedStorm III' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Zalo

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Virgile Djoukoua va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Mario Ciervo va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. CSKA posava el marcador 1 a 0.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): El CSKA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jānis Lazda va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): El jugador Grégory Théron de CSKA es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): CSKA va ser a punt de marcar al minut 21, quan el seu jugador Virgile Djoukoua va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CSKA, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Wilson Rajchman va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): CSKA van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Mario Ciervo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Jānis Lazda de CSKA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

RedStorm III

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RedStorm eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 22, Énès Perchet va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): RedStorm va estar a punt d'empatar al 6 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Devon Byram que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Devon Byram va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ferdinand Dijkhoff va intentar anar-se'n per velocitat al minut 32 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Énès Perchet va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Patrik Jůzl va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Bogdan Purcariu va encarar al porter al 50, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kusiyupanki Garrat va fer una jugada per la banda esquerra, però Patrik Jůzl va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Bogdan Purcariu ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferdinand Dijkhoff de RedStorm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roméo Bono de RedStorm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.