Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923467

Amistoso 730923467 Información oficial sobre el partido 730923467 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 4 - 1 FC Brotaz Alineación oficial del equipo 'FC Brotaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Villavante Alineación oficial del equipo 'C.D.Villavante' en el partido 3 - 0 FC Brotaz Alineación oficial del equipo 'FC Brotaz' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Villavante

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Donatello Nannicini s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniele Carmando de C.D.Villavante aconseguir un gol al minut 47 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Casabuena, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a C.D.Villavante.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Germán Rodríguez Girón de C.D.Villavante va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Batuhan Acahan de C.D.Villavante va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 9, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): C.D.Villavante va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Batuhan Acahan en un 1 contra 1 amb el porter Albert Megger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): El C.D.Villavante se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 53, en Germán Tierradentro va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Casabuena de C.D.Villavante va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Brotaz

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Taz va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. 郭 (Guo) 杰平 (Jieping) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Taz van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ferran Faus va sortir desviat a la dreta de la porteria.