Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923340

Amistoso 730923340 Información oficial sobre el partido 730923340 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

GRAMA UD Alineación oficial del equipo 'GRAMA UD' en el partido 1 - 2 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GRAMA UD Alineación oficial del equipo 'GRAMA UD' en el partido 3 - 1 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GRAMA UD

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): GRAMA s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Yiorgos Mavilis per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): GRAMA va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Yiorgos Mavilis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ludwig Krotil.

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 47, quan Alfons Rolka va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Roberto Agra estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Carles Jaume va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Carles Jaume va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Medardo Silva de Aladrokes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Carles Jaume després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Davide Loh va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Malo Ecay va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Amadeu Méndez Melgar de Aladrokes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfons Rolka de Aladrokes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.