Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923147

Amistoso (Int., RC) 730923147 Información oficial sobre el partido 730923147 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 3 - 1 Skopje Old City Boyz Alineación oficial del equipo 'Skopje Old City Boyz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 1 - 1 Skopje Old City Boyz Alineación oficial del equipo 'Skopje Old City Boyz' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.Tifosis

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Tifosis va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ramon Climent, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leopoldo Jacinto Palacios que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 123 Minuto 106 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 106 gràcies a la jugada de Ricardo Olaguer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 108 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nick Widdig va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leopoldo Jacinto Palacios va rematar alt.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nick Widdig va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Renzo Dockerill va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ramon Climent va estar a punt d'avançar els locals al minut 94 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Mauro Maura de Tifosis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Skopje Old City Boyz

Goles Goles

  • 115 Minuto 88 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Emil Månsson de Old boyz va fer un bon esprint per escapar-se de Jorge Sanabria i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emil Månsson de Old boyz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.