Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923112

Amistoso (Int., RC) 730923112 Información oficial sobre el partido 730923112 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

FK Bull Alineación oficial del equipo 'FK Bull' en el partido 3 - 1 F.C. Patapún Alineación oficial del equipo 'F.C. Patapún' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Bull Alineación oficial del equipo 'FK Bull' en el partido 2 - 0 F.C. Patapún Alineación oficial del equipo 'F.C. Patapún' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Bull

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Saini Beattie era molt més ràpid que el defensa Jorge Javier Gallardo. Al minut 3, el jugador de Bull va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 135 Minuto 59 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Claudio Sinico va marcar el 2 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Alcide Muscas de Bull va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Benedetto Di Lonardo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Claudio Sinico va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant José María González-Colloto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eraldo Ginobili. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierpaolo Mennella de Bull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pierpaolo Mennella va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claudio Sinico.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vito Insigne de Bull es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. Patapún

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Josep Ferret va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Patapún.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Emmanuel Montillet va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Patapún va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Josep Maria Engó va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Patapún van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Josep Ferret no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Miguel Abadal de Patapún va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.