Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923049

Amistoso (Int., RC) 730923049 Información oficial sobre el partido 730923049 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

Stressati Alineación oficial del equipo 'Stressati' en el partido 2 - 0 Långa bollar på Bengt BK Alineación oficial del equipo 'Långa bollar på Bengt BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stressati Alineación oficial del equipo 'Stressati' en el partido 3 - 0 Långa bollar på Bengt BK Alineación oficial del equipo 'Långa bollar på Bengt BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stressati

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Stressati va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Gerard Gradziński va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Orazio Riccadonna va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Gastone Zapponi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Stressati se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Stressati va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gastone Zapponi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thomas Knutsson.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giovanni Papini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Stressati va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Waldemar Gałka va anar a parar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Celletta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Waldemar Gałka va sortir molt desviat al minut 66.

Långa bollar på Bengt BK

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Reine Svensson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): bollar va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Aristides Escobedo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.