Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922637

Amistoso (Int., RC) 730922637 Información oficial sobre el partido 730922637 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 0 - 1 BF Football Academy Alineación oficial del equipo 'BF Football Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido 2 - 0 BF Football Academy Alineación oficial del equipo 'BF Football Academy' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sants Naptakers

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): En Bartłomiej Szostak, al minut 78 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Clemens van de Laarschot el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Naptakers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Borislav Minkin, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): Bartłomiej Szostak va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 84, però no s'esperava que en Clemens van de Laarschot, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George-Mihai Bocu de Naptakers es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bartłomiej Szostak de Naptakers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BF Football Academy

Goles Goles

  • 174 Minuto 111 (Gol de penalti): Nourdine Soro va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 111 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nourdine Soro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 109 (Ocasión de contra por el centro): En Leonel Ernesto Tevez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Blati Sam de Football es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conrad Nielsen.