Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922500

Amistoso (Int.) 730922500 Información oficial sobre el partido 730922500 en Hattrick

10.04.2024 20:45:00

Laugarnesið Alineación oficial del equipo 'Laugarnesið' en el partido 1 - 1 josep-ra Alineación oficial del equipo 'josep-ra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laugarnesið Alineación oficial del equipo 'Laugarnesið' en el partido 2 - 0 josep-ra Alineación oficial del equipo 'josep-ra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laugarnesið

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Laugarnesið s'avançava en el marcador després que en Baldvin Einarsson xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Laugarnesið van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Örn Reynisson, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

josep-ra

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Paulín Ureta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Armin Wamelink va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gilmar Skúlason va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): josep-ra va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Arnau Cruañas va quedar-se sol davant el porter Gilmar Skúlason, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paulín Ureta de josep-ra es va guanyar la targeta groga merescudament.