Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922381

Amistoso (Int., RC) 730922381 Información oficial sobre el partido 730922381 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido 0 - 5 Fc Salve Alineación oficial del equipo 'Fc Salve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido 1 - 5 Fc Salve Alineación oficial del equipo 'Fc Salve' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartavio CF

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Cartavio va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ramiro Ibarboure va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Amand Bodnár va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Cartavio va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ramiro Ibarboure va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Fc Salve

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Paul John Guck va anar a parar al cap de Corvin Jonathan Hildenbrand que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Salve el 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Márk Borsándi de Salve va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Dominic Glorieux va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 3 per a Salve.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Márk Borsándi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Salve era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kostas Kotrokois va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corvin Jonathan Hildenbrand, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Salve va quedar sense poder incrementar el seu marcador.