Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922153

Amistoso (Int., RC) 730922153 Información oficial sobre el partido 730922153 en Hattrick

10.04.2024 17:25:00

De Vrolijke Broertjes Alineación oficial del equipo 'De Vrolijke Broertjes' en el partido 2 - 0 PNR MISko Rep_U Alineación oficial del equipo 'PNR MISko Rep_U' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De Vrolijke Broertjes Alineación oficial del equipo 'De Vrolijke Broertjes' en el partido 2 - 0 PNR MISko Rep_U Alineación oficial del equipo 'PNR MISko Rep_U' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Vrolijke Broertjes

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MISko. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kevin van der Meij la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Broertjes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 36.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Broertjes va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adnane Moudani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Uri Koenderink va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Uri Koenderink va fer una magnífica centrada, però la rematada de Kevin van der Meij va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Kevin van der Meij, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

PNR MISko Rep_U

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vilutis Pamarnackas va marxar de Emil Linssen en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de MISko van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MISko, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Andzelmas Paninas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.