Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921562

Amistoso (Int., RC) 730921562 Información oficial sobre el partido 730921562 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 4 - 1 Everton Oost-Souburg 2 Alineación oficial del equipo 'Everton Oost-Souburg 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 2 - 1 Everton Oost-Souburg 2 Alineación oficial del equipo 'Everton Oost-Souburg 2' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hispanisnopla

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Razi Yanai‎, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. HPA es posava per davant!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de HPA a 2 - 0. Manuel Cerroa va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): El gol de falta de Yeshayahu Adir sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 71 i ampliar l'avantatge de HPA a 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Javier Vargas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a HPA.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Razi Yanai‎ de HPA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Julio González quasi marca en una jugada assajada de córner que Jesús Vidal havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Everton Oost-Souburg 2

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kerry Regan va anar directament als peus de Theofanis Askitis que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Eric Guillén va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miah Sutton de Oost-Souburg es va guanyar la targeta groga merescudament.