Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921392

Amistoso (Int., RC) 730921392 Información oficial sobre el partido 730921392 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 1 - 5 Kahrener Wölfe Alineación oficial del equipo 'Kahrener Wölfe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 4 - 2 Kahrener Wölfe Alineación oficial del equipo 'Kahrener Wölfe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,2 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Siarzhuk Salashenka va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Matrukitos Juan Urzáiz quasi va assolir l'empat al minut 27 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Juan Urzáiz va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Conrad Haberstich, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Aku Siro des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Kahrener Wölfe

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Kahrener eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 22, Horst-Dieter Goller va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Ruedi Schuster-Kattner va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Ruedi Schuster-Kattner va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 76 minuts quan Frank Kintera va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ruedi Schuster-Kattner, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 4.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Matthias Hanau va augmentar l'avantatge de Kahrener a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kahrener que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tronje Kriz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mirko Mörzinger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.