Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921116

Amistoso (Int.) 730921116 Información oficial sobre el partido 730921116 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 3 - 2 MKS HURAGAN Alineación oficial del equipo 'MKS HURAGAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Estrella de Madrid Alineación oficial del equipo 'Estrella de Madrid' en el partido 5 - 0 MKS HURAGAN Alineación oficial del equipo 'MKS HURAGAN' en el partido
Tiene mala suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella de Madrid

Goles Goles

  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Als 38 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Estrella va acabar amb la pilota als peus de Sergio Cortabarría que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sergio Cortabarría va acabar en una passada genial cap al jugador de Estrella Fermín Daniel Bertomeu, que va marcar el 2 - 2.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Antoni Querol va donar a Estrella un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francisco Chávez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Estrella enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Sergio Cortabarría quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Caro no oblidarà el que li va passar durant el minut 24. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 el Estrella va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mim Kemal Buran no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Estrella per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Alejandro Caro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a Estrella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Caro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diagur Uthurburu per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alessandro Groth va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

MKS HURAGAN

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Juliusz Łakoma de HURAGAN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de HURAGAN va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jurgis Pakštys, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jurgis Pakštys no va ser aprofitada per en Juliusz Łakoma que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Edmund Rudobrody de HURAGAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.