Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730920815

Amistoso (Int., RC) 730920815 Información oficial sobre el partido 730920815 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 2 - 0 Galactik de Marseille Alineación oficial del equipo 'Galactik de Marseille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 0 - 1 Galactik de Marseille Alineación oficial del equipo 'Galactik de Marseille' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepineros F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 31, Raúl Xicoténcatl Bustillo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Frederik Hoogendoorn que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Frederik Hoogendoorn sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 81 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antonín Louda va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Edilio De Santis va xutar a fora.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Erinç Solmaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pepineros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Xicoténcatl Bustillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonín Louda. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Xicoténcatl Bustillo de Pepineros es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eigil Pedersbæk de Pepineros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Galactik de Marseille

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Filip Rydval va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jip Blooteling va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Obregón.