Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730920656

Amistoso (Int.) 730920656 Información oficial sobre el partido 730920656 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 3 - 3 Team Enclave Alineación oficial del equipo 'Team Enclave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
S-pain-verpool Alineación oficial del equipo 'S-pain-verpool' en el partido 2 - 3 Team Enclave Alineación oficial del equipo 'Team Enclave' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S-pain-verpool

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Enrique 'Mar' Garita, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del S-pain-verpool se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de S-pain-verpool pel centre va donar un gran resultat: el gol de José María Sáez va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de S-pain-verpool va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Fitero progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Rancón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José María Sáez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique 'Mar' Garita de S-pain-verpool amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdellatif 'Salah' Lamari de S-pain-verpool la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Team Enclave

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Un mica després, Marian Bieszke de Enclave va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 65, el jugador visitant Zenon Pytlewski va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 en Zenon Pytlewski va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Więcław Skutnik va estar a punt de posar per davant a Enclave amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leonardo Novales va impedir un gol cantat.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ludwik Nisiewicz va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Abdellatif 'Salah' Lamari. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Rafał Czura va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Leonardo Novales va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Rafał Czura al minut 48 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ludwik Nisiewicz de Enclave es va guanyar la targeta groga merescudament.