Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730920512

Amistoso (Int.) 730920512 Información oficial sobre el partido 730920512 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Solar Eclipses Alineación oficial del equipo 'Solar Eclipses' en el partido 1 - 1 North Sea Superstars Alineación oficial del equipo 'North Sea Superstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Solar Eclipses Alineación oficial del equipo 'Solar Eclipses' en el partido 2 - 0 North Sea Superstars Alineación oficial del equipo 'North Sea Superstars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solar Eclipses

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Sec prenia la batuta de l'encontre al minut 42, quan en Tjeerd Voshol va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Sec va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tjeerd Voshol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Virgilio Sacconi.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tjeerd Voshol va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hermann Alfreðsson de Sec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

North Sea Superstars

Goles Goles

  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Yonah Bruens la va convertir en gol amb un remat de cap en Teo Vicencinović tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 73 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Superstars va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Hassan Selim va quedar-se sol davant el porter Luís Serreiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Superstars va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Mansour Qasim Jum'a es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Superstars sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Charles-Hubert Jourdain, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Dariusz Maczek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Yonah Bruens de Superstars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.