Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730920490

Amistoso (Int., RC) 730920490 Información oficial sobre el partido 730920490 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 4 - 3 webgringo Alineación oficial del equipo 'webgringo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 4 - 0 webgringo Alineación oficial del equipo 'webgringo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plasport FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Plasport equilibrava la balança al minut 23. En Martí Daví, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Plasport contenien la respiració mentre en Benet Monseny s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Plasport va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Isqaq Falborn va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Isqaq Falborn de Plasport va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gonzalo Narváez que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En José Antonio Orduña va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Omar Lansri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Gonzalo Narváez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ulrich Hans Windt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Omar Lansri gairebé va marcar per a Plasport des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miika Hämäläinen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

webgringo

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Wgringo sabia com jugar al contraatac, i al minut 3, Christopher Sweeting va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Wgringo van mostrar una bona compenetració quan al minut 72 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Murray Karaitiana va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Mirko Schönwald va marcar al minut 80 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.