Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919373

Amistoso (Int., RC) 730919373 Información oficial sobre el partido 730919373 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 0 - 3 Yeshua HaMashiach Alineación oficial del equipo 'Yeshua HaMashiach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido 1 - 1 Yeshua HaMashiach Alineación oficial del equipo 'Yeshua HaMashiach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,5 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camarero Soto

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Miguel Aybar va ser clau en la jugada d'atac de Camarero al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Robert Armeanu, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 204 Minuto 90 (Ocasión de penalti): En Andrea Giuseppe Tragi va errar un llançament des del punt de penal al minut 90. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Yeshua HaMashiach

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): YHM agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Clif Vandersmissen amb mestria.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Clif Vandersmissen va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a YHM. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Andrés Durán de YHM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): YHM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduard Garrigós va desviar el xut final de Guillermo Balseiro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Angelo Bausola al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Clif Vandersmissen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrés Durán de YHM es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.