Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917359

Amistoso (Int., RC) 730917359 Información oficial sobre el partido 730917359 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 4 - 3 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 5 - 0 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Peaso van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Yekta Öğe en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Peaso per la dreta va donar com a resultat un gol de Bernard Grootswagers al minut 71 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 74, Gervasio Salguero de Peaso empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Yekta Öğe va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Peaso.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En León Jaúregui va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 4, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6, Charles-Antoine Pestre quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Peaso va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Abdessamad Hida va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Andrei Sandu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Peaso va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abdessamad Hida ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Archduke's Red Hats

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): En Cătălin Pistriţu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tolga Feryüz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Archdukes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tolga Feryüz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 47 minuts, Vergil Floreşteanu va superar per velocitat Marcellin Delayen per posar el 0 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Marius Pocan de Archdukes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.