Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917187

Amistoso (Int., RC) 730917187 Información oficial sobre el partido 730917187 en Hattrick

10.04.2024 10:50:00

FC Phantom Black-White Alineación oficial del equipo 'FC Phantom Black-White' en el partido 3 - 2 FinnDåttNo United Alineación oficial del equipo 'FinnDåttNo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Phantom Black-White Alineación oficial del equipo 'FC Phantom Black-White' en el partido 2 - 0 FinnDåttNo United Alineación oficial del equipo 'FinnDåttNo United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Phantom Black-White

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Xaver Hegetschwiler de Black-White empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passats 76 minuts, Eugene Zwyssig, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Black-White es posava per davant!
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Danijel Galfano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Black-White.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 el Black-White va posar setge sobre la defensa central visitant però en Yannick Matzenauer no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Sigmund Donner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yannick Matzenauer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Guillaume Heffner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 225 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Danijel Galfano gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

FinnDåttNo United

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Frank Scheie va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Tor Tidemann va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): FinnDåttNo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Trond Stonndal des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Trond Stonndal de FinnDåttNo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.