Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730916559

Amistoso (Int., RC) 730916559 Información oficial sobre el partido 730916559 en Hattrick

10.04.2024 15:45:00

F.C Rammstein Alineación oficial del equipo 'F.C Rammstein' en el partido 1 - 0 The DoobieBrothers Alineación oficial del equipo 'The DoobieBrothers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Rammstein Alineación oficial del equipo 'F.C Rammstein' en el partido 2 - 2 The DoobieBrothers Alineación oficial del equipo 'The DoobieBrothers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,9 % 20,0 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Rammstein

Goles Goles

  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Rammstein prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Vahid Ghazzaghemandian va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Taghi Mehraban va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Rammstein van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 36 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Hesam Sabetghadam no va ser gens encertat.

The DoobieBrothers

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Jaroslav Toul, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrei Taschler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Diego Guiu va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): DoobieBrothers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaroslav Toul va desviar el xut final de Kusi Villalobos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rémi De Pestel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 65 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rémi De Pestel va superar els defenses rivals per velocitat al minut 77 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.