Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730916224

Amistoso (Int., RC) 730916224 Información oficial sobre el partido 730916224 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

Der IV. Alineación oficial del equipo 'Der IV.' en el partido 0 - 6 Heggstream IF Alineación oficial del equipo 'Heggstream IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Der IV. Alineación oficial del equipo 'Der IV.' en el partido 0 - 4 Heggstream IF Alineación oficial del equipo 'Heggstream IF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Der IV.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Benjamin Hammerl va entorpir al marcador d'en Andreas Dirnberger per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Der van sortir al contraatac al minut 48, però Yaqout Sari va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ahmed Al-Raesi va superar els defenses rivals per velocitat al minut 54 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Frank de Der la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrick Kölblinger de Der es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joseph Brugger.

Heggstream IF

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Heggstream es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Safwat Musa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de Niklas Davidsson des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Niklas Davidsson va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Heggstream.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kareem Trastlund va augmentar l'avantatge de Heggstream a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Süleyman Mahfer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 5 per a Heggstream.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Inocencio Bangueses va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Heggstream quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Niklas Davidsson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Safwat Musa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Patrick Vandemeerssche. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Patrick Vandemeerssche quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benjamin Salomon, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Süleyman Mahfer de Heggstream va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.