Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730916143

Amistoso (Int., RC) 730916143 Información oficial sobre el partido 730916143 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 4 - 1 Gorillaz blackhawk Alineación oficial del equipo 'Gorillaz blackhawk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido 3 - 0 Gorillaz blackhawk Alineación oficial del equipo 'Gorillaz blackhawk' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EMEDEF

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Andrew 'Yield' Morris va donar a EMEDEF un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan EMEDEF va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jaime Rivadeneira des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): EMEDEF va obtenir un penal al minut 61, que va llançar a la perfecció Andrew 'Yield' Morris. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Jaime Rivadeneira de EMEDEF va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): EMEDEF va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Jaime Rivadeneira va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adriano 'Testarossa' Caldarola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Adriano 'Testarossa' Caldarola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Torben Antosch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Héctor Landaluce Ugarte va fer al minut 82 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Paco 'Genovés' Mazo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Héctor Landaluce Ugarte de EMEDEF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrew 'Yield' Morris de EMEDEF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gorillaz blackhawk

Goles Goles

  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): blackhawk van mostrar una bona compenetració quan al minut 52 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Bror Björkbratt va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Tobias Högtorp va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): Després de 74 minuts, Karl-Olof Tegström va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Víctor Mur el va poder desviar a córner.