Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915665

Amistoso (Int., RC) 730915665 Información oficial sobre el partido 730915665 en Hattrick

10.04.2024 18:50:00

Le Volcan FC Alineación oficial del equipo 'Le Volcan FC' en el partido 6 - 0 NomeJJ Alineación oficial del equipo 'NomeJJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Le Volcan FC Alineación oficial del equipo 'Le Volcan FC' en el partido 4 - 1 NomeJJ Alineación oficial del equipo 'NomeJJ' en el partido
Tiene suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Le Volcan FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Albert Peset va donar a Volcan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Kenneth van Bergeijk va augmentar l'avantatge de Volcan a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Volcan va aconseguir el 3 - 0 quan José Miguel Farfán va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): José Miguel Farfán va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Volcan i marcant el 4 - 0.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): Als 60 minuts, Kenneth van Bergeijk va ampliar l'avantatge de Volcan amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Volcan va obtenir un penal al minut 65, que va llançar a la perfecció Kenneth van Bergeijk. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kenneth van Bergeijk va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Mario Jesús Carreto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Volcan van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Svein Standal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

NomeJJ

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Abdelkader Dahbi va fer una jugada per la banda esquerra, però Giovanbattista Ariano va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Sabır Can Beukenkamp va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Andrei Culianu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Giovanbattista Ariano no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Camba de NomeJJ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sabır Can Beukenkamp de NomeJJ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.