Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915612

Amistoso (Int., RC) 730915612 Información oficial sobre el partido 730915612 en Hattrick

10.04.2024 06:45:00

Kandy Dolphins Alineación oficial del equipo 'Kandy Dolphins' en el partido 0 - 3 kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kandy Dolphins Alineación oficial del equipo 'Kandy Dolphins' en el partido 1 - 3 kuellitropos Alineación oficial del equipo 'kuellitropos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kandy Dolphins

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ashan Vimukthi de Dolphins va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ravindu Silva que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

kuellitropos

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador de kuellitropos Pep Lluís Muns va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 23 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raúl Bellota de kuellitropos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 63 de partit.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a kuellitropos l'avantatge per 0 - 3. Moisés Palacios en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Moisés Palacios va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hasith Ishan va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Moisés Palacios va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mabrouk Didan de kuellitropos es va guanyar la targeta groga merescudament.