Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914596

Amistoso (Int.) 730914596 Información oficial sobre el partido 730914596 en Hattrick

10.04.2024 04:00:00

Victoria Praetorians Alineación oficial del equipo 'Victoria Praetorians' en el partido 0 - 7 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Victoria Praetorians Alineación oficial del equipo 'Victoria Praetorians' en el partido 0 - 6 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victoria Praetorians

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ayub El Zaatari va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Daniele Massarenti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Patrick Kitja va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 57 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Los Túnica Negra

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis Siles que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Nuitaris.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Del Páramo va augmentar l'avantatge de Nuitaris a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Nuitaris, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Marius-Adrian Butiurcă va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Luis Siles de Nuitaris va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 60 de partit va donar a Nuitaris l'avantatge per 0 - 5. Cătălin Băsescu en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al 66 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Nuitaris augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Eric Deza es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Marius-Adrian Butiurcă va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 7 per a Nuitaris.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marius-Adrian Butiurcă, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marius-Adrian Butiurcă va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Manuel Del Páramo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Nuitaris va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cătălin Băsescu es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8, Zacarías Picaso de Nuitaris va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Damián Cimadevila de Nuitaris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.