Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914405

Amistoso (Int.) 730914405 Información oficial sobre el partido 730914405 en Hattrick

10.04.2024 20:00:00

FY Fläskpannkaka Alineación oficial del equipo 'FY Fläskpannkaka' en el partido 0 - 5 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FY Fläskpannkaka Alineación oficial del equipo 'FY Fläskpannkaka' en el partido 0 - 8 MERCENARIOS CF Alineación oficial del equipo 'MERCENARIOS CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FY Fläskpannkaka

MERCENARIOS CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): MERCENARIOS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Alcher Serrano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 18 de partit va donar a MERCENARIOS l'avantatge per 0 - 2. Eddo de Geus en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Alejandro Baniela va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Conrado Mainez García des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MERCENARIOS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alcher Serrano es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Arnau Nuix, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MERCENARIOS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el MERCENARIOS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alcher Serrano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marcello Zanarini al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 49 per Sergio Vega Collantes va anar a parar a la creueta.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jorge Vicente Darnius va servir per deixar enrere el gegant Daniel Rönn al minut 57, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 284 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Sergio Vega Collantes de MERCENARIOS al minut 58 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Conrado Mainez García després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesper Hansson va poder desviar-lo a córner.