Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914334

Amistoso (Int.) 730914334 Información oficial sobre el partido 730914334 en Hattrick

10.04.2024 07:00:00

Moerdaoga Forest FC Alineación oficial del equipo 'Moerdaoga Forest FC' en el partido 5 - 1 Étoile filante Alineación oficial del equipo 'Étoile filante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Moerdaoga Forest FC Alineación oficial del equipo 'Moerdaoga Forest FC' en el partido 5 - 0 Étoile filante Alineación oficial del equipo 'Étoile filante' en el partido
Tiene un resultado normal 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moerdaoga Forest FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Moerdaoga va posar-se per davant 1 - 0 al minut 21, quan Simon Varmyan va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Moerdaoga va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Randy Deen des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bartłomiej Bujnowicz va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 62.
  • 107 Minuto 90 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Simon Varmyan! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 4 - 1.
  • 185 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 91 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Moerdaoga. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Shahid Arslan xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Flip de Quant haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Moerdaoga al minut 9.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Moerdaoga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Shahid Arslan en un 1 contra 1 amb el porter Kalifa Gansonré, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 37 podia haver acabat en gol, però Kalifa Gansonré va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Étoile filante

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Modou Kobéané de filante va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.