Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914212

Amistoso (Int.) 730914212 Información oficial sobre el partido 730914212 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

LMA Neuves-Maisons Alineación oficial del equipo 'LMA Neuves-Maisons' en el partido 1 - 2 Jah Goats Alineación oficial del equipo 'Jah Goats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LMA Neuves-Maisons Alineación oficial del equipo 'LMA Neuves-Maisons' en el partido 0 - 4 Jah Goats Alineación oficial del equipo 'Jah Goats' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LMA Neuves-Maisons

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els seguidors del LMA van tornar a saltar d'alegria al minut 43. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Martín Mateo-Sagasta que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Lenard Löhnert va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Randy Nourry de LMA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jah Goats

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El porter de Goats va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ziko Van Rethy va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Ziko Van Rethy de Goats va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): El Goats va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 5 amb un llançament de falta perillós. En Ziko Van Rethy però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 Vaios Vassiliou va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ziko Van Rethy, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Hany Qinawy va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.