Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730912868

Amistoso (Int., RC) 730912868 Información oficial sobre el partido 730912868 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

F.K. Jacuzia Alineación oficial del equipo 'F.K. Jacuzia' en el partido 4 - 6 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
F.K. Jacuzia Alineación oficial del equipo 'F.K. Jacuzia' en el partido 7 - 3 VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.K. Jacuzia

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VILAKA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Maximilian Strnad la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jacuzia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 7.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Jacuzia va augmentar la diferència quan 韩 (Han) 存洲 (Cunzhou) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Marko Jovanović es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Jacuzia aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Kjell Johansson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hubert Jauk, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 韩 (Han) 存洲 (Cunzhou) de Jacuzia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kjell Johansson de Jacuzia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VILAKA TEAM

Goles Goles

  • 153 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Fernando Grijalva va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per VILAKA en aconseguir el 2 - 1.
  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Luis Jurado va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 24.
  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Quan passaven 29 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del VILAKA. En Amancio Martínez Pérez va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Isaac Basolí va augmentar l'avantatge de VILAKA a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): El jugador de VILAKA Fernando Grijalva va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 90 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Amancio Martínez Pérez va aprofitar un error defensiu al minut 91, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 4 - 6 al marcador per a VILAKA.