Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730912126

Amistoso (Int.) 730912126 Información oficial sobre el partido 730912126 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Bulls SC Alineación oficial del equipo 'Bulls SC' en el partido 1 - 6 Pep's Academy Alineación oficial del equipo 'Pep's Academy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bulls SC Alineación oficial del equipo 'Bulls SC' en el partido 1 - 4 Pep's Academy Alineación oficial del equipo 'Pep's Academy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulls SC

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Federico Bedascarrasbure s'emportà una gran ovació del públic local al minut 15, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arnau Pujó estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vitorino Bertoa, als 55 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rowan Burl.

Pep's Academy

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): En Peter Cooke va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 3. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, Academy es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Alan Hodgson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Karl Bruce va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Academy, al minut 57. El marcador va canviar a 1 - 3.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Anthony Frost va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Vernon Redwine entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Academy, un peu providencial d'en Karl Bruce va situar el 1-5 al panell digital.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alan Hodgson, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Juan José Bermeo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Chris Sturgess, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignaz Kluiver de Academy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.