Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730911695

Amistoso 730911695 Información oficial sobre el partido 730911695 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Godella Alineación oficial del equipo 'Godella' en el partido 1 - 6 Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Godella Alineación oficial del equipo 'Godella' en el partido 2 - 3 Nihilism F.C. Alineación oficial del equipo 'Nihilism F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,5 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godella

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): Godella no perdien la fe, i al minut 31 del partit, Bertalan Nyul va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): Òscar Puigmoltó va xutar una falta al minut 55 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 200 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 69 amb una falta ben llançada per en Òscar Puigmoltó, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Nihilism F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nihilism va ser finalitzada des de l'esquerra per Antonio Amorós al minut 21. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Dalmau Bòria de Nihilism va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adrián Gil no va poder aturar Safa Gazi de Nihilism, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 28 el 0 - 3.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Nihilism va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Safa Gazi, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Manel Orfí va augmentar l'avantatge de Nihilism a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Safa Gazi de Nihilism l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Manel Orfí gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Safa Gazi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jaime Gareca va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Jens Johan Marknagil va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Nihilism van sortir al contraatac al minut 50, però Angelo Bozzone va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.