Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730911569

Amistoso 730911569 Información oficial sobre el partido 730911569 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Atletic de savall Alineación oficial del equipo 'Atletic de savall' en el partido 1 - 2 Navarcles F.C. Alineación oficial del equipo 'Navarcles F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletic de savall Alineación oficial del equipo 'Atletic de savall' en el partido 2 - 0 Navarcles F.C. Alineación oficial del equipo 'Navarcles F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic de savall

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 del partit, el jugador Morgan Ormeroyd de Atletic va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Carlos Alberto Osejo va fer una magnífica aturada al minut 31, tot i el bon llançament de falta de Evaristo Beneitez.
  • 214 Minuto 84 (Ocasión de penalti): En Evaristo Beneitez va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 84. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Morgan Ormeroyd es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Navarcles F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): En Antonio Dameto va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 10. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 136 Minuto 61 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Joan Maria Casas encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Antonio Agustín anotar per a Navarcles el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Navarcles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Alfredo Torres va quedar-se sol davant el porter Manuel Gutiérrez de Celis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Dameto va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abel Ballesteros, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Antonio Dameto de Navarcles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.