Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730911389

Amistoso 730911389 Información oficial sobre el partido 730911389 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

AAVV Avanzada Alineación oficial del equipo 'AAVV Avanzada' en el partido 0 - 3 Jofer team Alineación oficial del equipo 'Jofer team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AAVV Avanzada Alineación oficial del equipo 'AAVV Avanzada' en el partido 0 - 4 Jofer team Alineación oficial del equipo 'Jofer team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AAVV Avanzada

Jofer team

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Jofer agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francisco Borràs amb mestria.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de José María Maine Sáenz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Mario Elizaga va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 Francisco Alberto Sigarroa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Plutarco Tormo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Marcelino Ramírez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Plutarco Tormo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Plutarco Tormo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jofer va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adam Torrellardona haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Jofer al minut 67.
  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Oihergi Ibarzabal de Jofer va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Marcelino Ramírez al minut 69 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): José María Maine Sáenz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mario Elizaga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Plutarco Tormo es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Guayre de Jofer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Ruiz Gutiérrez de Jofer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.