Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730908891

Amistoso 730908891 Información oficial sobre el partido 730908891 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 0 - 4 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A Guía C.F. Alineación oficial del equipo 'A Guía C.F.' en el partido 0 - 3 Real Troyagus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Troyagus C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Guía C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Edgar van Veenendaal no va ser aprofitada per en Renan Yardak que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Léon Nes de Guía va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Troyagus C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Òscar Oliva estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Delfín Bueno va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 4.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Luis Antonio Cerrón des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Uri Gruart va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Troyagus va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Miguel Turuelo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Miguel Turuelo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joaquín Olmedo Ayuso va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Òscar Oliva després de 16 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joaquín Olmedo Ayuso va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Delfín Bueno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquín Olmedo Ayuso, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Joaquín Olmedo Ayuso va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Òscar Oliva, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.