Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730908701

Amistoso 730908701 Información oficial sobre el partido 730908701 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 3 - 2 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 6 - 0 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bullss

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaime Ybarra ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bullss es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Jesús Gumí s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Bullss, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de Carletto Carosi per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Gumí va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Nicolas Praud va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carletto Carosi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47, Roger Molins arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 en Daniel Svensson va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Mihkel Üppis podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Briviesca va ser finalitzada des de l'esquerra per Mihkel Üppis al minut 72. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Jerónimo Basto Sousa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Briviesca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.