Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730908074

Amistoso (Int., RC) 730908074 Información oficial sobre el partido 730908074 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 1 - 2 Olympique de Provence Alineación oficial del equipo 'Olympique de Provence' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tornado Lucense Alineación oficial del equipo 'Tornado Lucense' en el partido 1 - 1 Olympique de Provence Alineación oficial del equipo 'Olympique de Provence' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tornado Lucense

Goles Goles

  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Plutarco Deslluc va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Zvonko Andrejaš va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 7, i va passar la pilota a Amadee Lienhard, però aquest no va encertar a marcar.
  • 209 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Plutarco Deslluc, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Olympique, però Ramón Muñoz no va poder encertar el xut.
  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ezequiel Pino va intentar anar-se'n per velocitat al minut 23 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ilyas Kilchenmann de Tornado es va guanyar la targeta groga merescudament.

Olympique de Provence

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Olympique va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Bengt-Olov Ericsson.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El contraatac de Olympique va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bengt-Olov Ericsson va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Olympique va estar a punt d'arribar en un córner. En Tomasz Zaporowski va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Óscar Cabrerizo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Olympique al minut 53.