Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907619

Amistoso (Int.) 730907619 Información oficial sobre el partido 730907619 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido 2 - 2 _*Pirates*_ Alineación oficial del equipo '_*Pirates*_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estopario Alineación oficial del equipo 'Estopario' en el partido 2 - 1 _*Pirates*_ Alineación oficial del equipo '_*Pirates*_' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estopario

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Estopario va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 José Lucena Marcos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ivan Georgiev ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estopario es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Estopario va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Lucena Marcos ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Estopario va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raül Joli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Remo Deleo.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Estopario per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matxin Urkidi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

_*Pirates*_

Goles Goles

  • 160 Minuto 23 (Gol de falta): _*Pirates*_, al minut 23, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Mario Archetti.
  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Albin Sina era molt més ràpid que el defensa Ernesto Frisa. Al minut 51, el jugador de _*Pirates*_ va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ciro Derosi va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario Archetti que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): _*Pirates*_ va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Mario Archetti va quedar-se sol davant el porter Fernando de la Orden Ibáñez, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ciro Derosi.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ciro Derosi de _*Pirates*_ es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.