Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730907218

Amistoso (Int., RC) 730907218 Información oficial sobre el partido 730907218 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 2 - 4 Nubbsarvets IF Alineación oficial del equipo 'Nubbsarvets IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 3 - 6 Nubbsarvets IF Alineación oficial del equipo 'Nubbsarvets IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,6 % 67,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipete F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 55 minuts quan Vito D'andrea va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a equipete.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del equipete va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Claus Vestergren, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): Vendelín Hrdinka va xutar una falta al minut 75 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Trujillo de equipete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nubbsarvets IF

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del equipete. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Krekora la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NIF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 26.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Trujillo no va poder aturar Primo Cernari de NIF, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 29 el 0 - 2.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del NIF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roland Johansson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, NIF va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Carl-Michael Hansson, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Vadym Khmelnytskyi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Titos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Laban Månsson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Manne Haraldsson després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Titos va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roland Johansson de NIF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.